Welkom bij Steffie's Studio's

Mooi en egaal
bruin in slechts
20 minuten.

Heb jij zin in een zongebruind kleurtje, maar ga je liever niet onder de zonnebank? Een spray tan tovert onmiddellijk een zomerse gloed op je huid. In onze spray tan cabine krijg je een mooi en egaal kleurtje in slechts een paar minuten tijd.

Spray tanning is de meest effectieve en veilige bruin-zonder-zon behandeling. Het grote voordeel is dat de huid direct en overal een gezonde, bruine look krijgt. Spray tanning vloeistof is gemaakt op basis van onder andere cosmetische bronzer en DHA (= meervoudig onverzadigd vetzuur uit de omega-3 familie). Het geeft geen schadelijke gevolgen voor de huid. Deze gezonde methode van bruinen is daarom ook veilig en geschikt voor alle huidtypes. 

Een spray tan behandeling voor het hele lichaam kost €28,50

Zo werkt spray tan

Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Een behandeling duurt zo’n 20 minuten.

De bruine kleur kun je ongeveer 5 tot 7 dagen behouden, wanneer je deze goed verzorgt. Dit kun je doen door het gebruiken van een vochtinbrengende crème. 

Tips voor een mooi resultaat

  • Scrub je huid één dag voor jouw Spray tan bezoek. Hiermee verwijder je oude huidcellen waardoor je kleurtje langer meegaat.
  • Draag voor en na de Spray tan makkelijke, donkere en niet knellende kleding en ondergoed.
  • Verwijder lotion, deodorant en make-up voor jouw Spray tan bezoek. 
  • Ga na afloop van de Spray tan niet direct douchen of sporten (wacht  6 tot 8 uur).
  • Wacht tenminste 24 uur met scheren.
  • Verzorg je huid na afloop dagelijks met een hydraterende crème voor extra soepelheid en glans.

Kwaliteit en hygiëne staan bij ons op nr. 1.

Bij Steffie’s Studio’s staan kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel. Wij houden de hygiëne van onze zonnebanken dan ook nauwlettend in de gaten. 

Al onze zonnebanken voldoen aan strenge hygiëne,- en veiligheidseisen en worden regelmatig voorzien van nieuwe onderdelen en lampen om je zo een optimale en natuurlijke bruining te kunnen garanderen.

Onze medewerksters krijgen regelmatig training om advies te kunnen geven over de bruiningstijd en hoe je jouw huid tijdens het zonnen optimaal kunt verzorgen.

Adres

Plantageweg 5, Alblasserdam

Telefoon

078 - 8508325

Email

info@steffiesstudios.nl