Welkom bij Steffie's Studio's

Heerlijk
ontspannen
en genieten.

Ben je vermoeid en wil je even ontspannen? Even ontsnappen uit de dagelijkse sleur? Dan kan een hotstones massage jouw redding zijn. Ontspannen met warme stenen is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar deze populaire behandeling zou zowel het lichaam als de geest kunnen kalmeren.

Bij een hotstone-massage wordt er een combinatie van warme stenen en massagetechnieken toegepast om gespannen spieren te ontspannen, pijn en stijfheid te verlichten en de bloedsomloop te verbeteren. De warmte van de stenen dringt in de huid om een betere doorbloeding te bevorderen, gifstoffen af te voeren en om een diepere spierontspanning dan bij een standaardmassage te krijgen. Door de warme stenen op acupressuurpunten te plaatsen, kan de energiestroom worden vrijgemaakt en het lichaamseigen genezingsproces worden bevorderd. 

Zo werkt een hot stone massage

Voor een massage worden platte, afgeronde basaltstenen van verschillende formaten gebruikt. Basalt is een vulkanisch gesteente dat warmte goed vasthoudt. De stenen worden opgewarmd tot ongeveer 45 graden. Door de druk en de warmte van de stenen werkt een massage met hotstones dieper door dan een gewone massage.

Ontspannen en vol energie na behandeling

De lavastenen krijgen eerst een warmwaterbad. Daarna legt de masseur een aantal van deze stenen op en naast je neer. Dit zorgt ervoor dat je lichaam aan de warmte kan wennen en ontspant. Vervolgens wordt je lichaam ingesmeerd met een heerlijke olie die ervoor moet zorgen dat de vulkanische stenen goed over de huid kunnen glijden. De massage bestaat meestal uit lange, rustige en cirkelvormige bewegingen. Sommige masseurs zullen speciale effecten toevoegen door er bijvoorbeeld op te trommelen. Soms worden de hot stones op een bepaalde plek op het lichaam geplaatst, zodat de warmte extra goed kan doordringen. Als het goed is, zul je ontspannen en vol energie de massagetafel verlaten

Ben je toe aan een intens moment van ontspanning

Giert de adrenaline door je lijf en slaag je er maar niet in om tot rust te komen? Je gedachten malen maar door en het lukt je niet om ze tot bedaren te brengen? Dan heb je mogelijk meer nodig dan een klassieke ontspanningsmassage. Een verwarmende en diep ontspannende hot stone massage is dan wat jij echt nodig hebt. De warmte van de stenen helpt je nog beter om helemaal tot rust te komen.

Prijzen hot stone massage
30 minuten is € 47,50
45 minuten is € 60,00

Adres

Plantageweg 5, Alblasserdam

Telefoon

078 - 8508325

Email

info@steffiesstudios.nl