Welkom bij Steffie's Studio's

Prachtige en
verzorgde nagels

Mooi verzorgde handen horen bij een verzorgd uiterlijk. Met kunstnagels verleng en versterk je jouw eigen nagels. Steffie’s Studio’s werkt met verschillende technieken als het gaat om het versterken en verlengen van nagels. Voor het zetten van gel/acryl nagels gebruiken wij de merken Magnetic en Urban Nails. Professionele namen uit de nagel wereld met een groot assortiment van kleuren en technieken, waardoor wij een breed scala aan mogelijkheden aan kunnen bieden.

Kunstsystemen zijn met name geschikt voor nagels die van nature broos zijn, veel breken en niet makkelijk op lengte te houden zijn. Of voor hen die wekenlang zorgeloos willen genieten van sterke, lange en verzorgde nagels. Kunstsystemen zijn echter ook zeer geschikt voor getraumatiseerde/beschadigde nagels en voor nagelbijters.

De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagels staat bij ons op de eerste plaats en daarom werken wij uitsluitend met gerenommeerde en erkende merken. Je wordt ook altijd geadviseerd welk systeem het beste voor jouw nagels geschikt is en hoe je deze kunt onderhouden.

GEL / ACRYL

Set gel / acryl met verlenging v.a.€ 65,-
 
Opvullen gel / acryl  v.a. € 52,50
 
Reparatie € 5,-
 
French / Babyboom € 5,-
 
Nail Art, prijs in overleg
 
Verwijderen gellak € 18,50

NAILART

Cosmetische voetbehandeling € 52,50
In combinatie met gellak € 65,-
 
Gellak los op de teennagels € 32,50
 
Manicure ( excl. Gellak ) € 30,-
Verzorgen van de handen en nagels
 
Manicure ( incl. Gellak ) € 55,-

NAILPOLISH

Gellak op de natuurlijke nagel (BIAB) €45,00
 
Biab is de letterlijk vertaling voor builder in a bottle. Het is een bouwgel voor het verstevigen van de nagel
Je kunt er kort mee verlengen of repareren. Daarom werkt het goed voor mensen die van zichzelf dunne nagels hebben.

Gellak

Gellak is ideaal voor de drukbezette vrouw en/of voor degene die geen kunstnagels wil hebben maar wel langdurig mooi verzorgde handen. Gelcolor werkt als een lak en draagt als een gel. Alle gebruikte merken zijn eenvoudig zelf zonder vijlen te verwijderen.

De gellak wordt eenvoudig en snel aangebracht en uitgehard met een LED lamp. Het resultaat is glanzende, egale nagels die gemiddeld 2 weken mooi blijven. Gellak is beschikbaar in veel populaire kleuren. Bovendien kan het aangebracht worden op zowel natuurlijke nagels als op een kunstsysteem. Bovendien is deze gel geschikt voor de nagels van handen en voor voeten.

  • snel aangebracht, en snel uitgehard
  • draagt als een gel, maar ziet eruit als een lak
  • blijft gemiddeld 2 weken prachtig glanzen
  • is eenvoudig zelf te verwijderen, zonder vijlen
  • geschikt voor handen en voeten
  • meer dan 200 kleuren beschikbaar

Manicure

Voor onze manicure en cosmetische voetbehandelingen werken wij met de hoogwaardige producten van Alessandro. Een verzorging voor alle huidtypes. Sterk presenterende producten met waardevolle oliën, ingrediënten en verrijkte texturen voor gezonde handen en voeten.

Kwaliteit en hygiëne staan bij ons op nr. 1.

Hygiëne is cruciaal bij elke schoonheidsbehandeling. Je handen gebruik je de hele dag door dus staat hygiëne heel hoog in ons vaandel. Wij steriliseren en reinigen gereedschap na elke behandeling. Door hygiënisch te werken doen we er alles aan om de meest schone en gezonde omgeving te bieden.

 

  • Steriel gereedschap.
  • Stof afzuiging.
  • Handschoenen.
  • Nagelvijlen.

 

Wel een kleurtje, maar niet onder de zonnebank?

Heb jij zin in een zongebruind kleurtje, maar ga je liever niet onder de zonnebank? Een spraytan tovert onmiddellijk een zomerse gloed op je huid.

Spraytan

“Spray tanning is de meest effectieve en veilige bruin-zonder-zon behandeling. Het grote voordeel is dat de huid direct en overal een gezonde, bruine look krijgt.”

Adres

Plantageweg 5, Alblasserdam

Telefoon

078 - 8508325

Email

info@steffiesstudios.nl